Hejsan,
Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har inte hänt så mycket i mitt liv. Är allmänt stressad över skolan eftersom att det är slutspurten nu. Tänkte iallafall sammanfatta lite kort vad som hänt dom senaste 2 dagarna. I fredags var jag som vanligt i skolan till kl 3, efter skolan åkte jag direkt in till stan för att träffa Emelie. Vi fikade och gick runt och kollade i lite affärer. Idag började jag med att gå upp kl 9 för att hinna till ett boxningspass som började kl 10:30. Riktigt roligt pass! Efter det sprang jag lite på löpbandet. När jag kom hem duschade jag och sedan åkte jag och mamma till centrum. Fick med mig ett par vita jeans hem vilket jag är riktigt glad över. Imorn är planerna att antagligen vara med Havsa! Hoppas att ni haft en bra lördag. 
// Hanna
Bara för att inlägget inte ska bli så tomt slänger jag in en väldigt risig bild på mooi


Hejsan,
Eftersom jag inte har så mycket att skriva om så har jag skrivit ner lite saker jag ser fram emot:
 
18 dagar tills jag fyller 15 år!
 
28 dagar tills jag och Havsa ska till London.
 
48 dagar tills sommarlovet börjar.
 
49 dagar tills jag och Havsa ska på 5sos & One Direction konsert! 
 
74 dagar tills jag ska till Frankrike. 
 
// Hanna
 
Hejsan, 
Igår var jag och Havsa på öppet hus på rytmus. Om jag varit bra på att sjunga och väldigt intresserad av musik hade nog det varit mitt förstahandsval. Rikitigt fint gymnasium, fina lokaler och det såg allmänt trevligt ut. Hoppas verkligen att Havsa kommer in där nästa år, skulle vara sjukt kul!
//Hanna
Lite bilder från Rytmus: 
1. Rytmus på utsidan 2. Havsa kände sig väldigt hemma på Rytmus 3. Nån hade typ tejpat fast Harry Styles på insidan av en godisautomat haha 4. Kapprummen
 

Liknande inlägg